Khamis, 7 November 2013

Medikal Kad Terbaik Takaful dengan Swipe Facility dan VIP Counter

 Medikal Kad / Medical Card  sudah menjadi keperluan di masa sekarang.

Adakah anda masih mencari pelan Takaful atau Insuran Medikal Kad yang terbaik?

Di sini saya ingin update antara kelebihan terbaru Medikal Kad Terbaik Takaful.

Medikal Kad Terbaik di Malaysia dan juga di KLIFF 2012. 

AMedik adalah Pemenang anugerah The Most Outstanding Takaful Product 2012.

Dan semakin hebat lagi dengan faedah-faedah tambahan.

Semua pelan Medikal Kad Takaful didatangkan dengan kemudahan:


Medikal Kad Terbaik di Malaysia dengan cashless dan unlimited sepanjang hayat.
AMedik Gold Medikal Kad Terbaik di Malaysia


1) Free Ko Takaful Amaun : Tiada ko takaful dikenakan jika dalam had tertentu. Kalau bil setakat RM1,000 takkan nak kena ko takaful kan?

2) Tiada Ko Payment (Co payment) : Sekiranya anda upgrade bilik melebihi had dibenarkan, anda tidak dikenaka sebarang penalti.

 Contoh, upgrade dari bilik RM150 - RM250. Anda hanya perlu bayar beza RM100 sehari sahaja. Iaitu beza harga bilik.

3) Swipe Facility : Anda tak perlu lagi menunggu GL keluar untuk mendapatkan kemasukan ke hospital panel. Dengan faedah swipe facility, cuma perlu swipe medikal kad anda dan terus dapatkan kemasukan ke hospital. Tak perlu tunggu lama-lama sehingga GL keluar.

4) AIA VIP Priority Counter : Anda ada medikal kad, seharusnya anda mendapat layanan terbaik. Kenapa perlu beratur panjang lagi? AIA telah sediakan satu kaunter khas untuk mempercepatkan proses kemasukan ke wad. Tak perlu berebut lagi dengan pemegang kad lain. 

5) AIA Medical Network : Cari hospital panel terdekat dengan fungsi GPS dari iPhone @ iPad anda! Tak perlu panik lagi ketika kecemasan. Dapatkan di https://itunes.apple.com/sg/app/medical-provider-network-directory/id661551335?mt=8

Dengan Apps dari AIA ini, anda tak perlu susah untuk mencari hospital panel. Automatik ditentukan melalui GPS Location anda.
Download Hospital Panel Locator untuk iPhone dan iPad anda.

6) Panel Hospital yang banyak dan sentiasa bertambah : Sekarang ada 83 buah panel hospital. Dan setiap masa AIA menambahkan jumlah Panel Hospital. Dapatkan list di sini : 


7) Khairat Kematian Percuma : Untuk permohonan yang lulus sehingga November 2013, anda akan diberikan Khairat Kematian RM3,000 secara percuma!! Tak perlu keluarkan 1 sen pun. 

 Jadi kenapa perlu tunggu lagi? Masih berfikir? Adakah perlu tunggu apabila sakit baru nak apply? sehingga company tak cover lagi baru nak apply? Saya jamin, masa tu semua dah terlambat. 

Dapatkan Quotation Percuma di sini:


Berminat? Hubungi saya di 019 333 0342 atau Email reduanhanif@gmail.com atau isi Quotation Form.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan