Rabu, 10 Disember 2014

Had Tahunan Sehingga RM1.5 Juta untuk Medikal Kad Terbaik

DMCA.com Protection Status

*Protection: All original content on http://reduanhanif.blogspot.com/ is created by the website owner are protected by DMCA Protection Services using the Digital Millennium Copyright Act Title 17 Chapter 512 (c)(3). Reproduction or re-publication of this content is prohibited without permission. 


Setelah memenangi AnugerahThe Most Outstanding Takaful Product di KLIFF 2014 baru-baru ini melalui produk A Life Med Regular-i , Syarikatmasih terus kekal sebagai penyedia produk takaful terbaik dengan pengenalan Rider kepada Rider Medikal Kad Terbaik, A Plus MedBooster-i.

Kos Perubatan Meningkat dari 12%-14% Setahun.

Kos perubatan semakin hari semakin meningkat. Anggaran peningkatan tahunan adalah 12% - 14%.
Jumlah penyakit juga semakin meningkat.

Sebagai contoh, jika anda mendapatkan rawatan untuk pintasan jantung pada tahun ini adalah RM50,000. Dalam tempoh 10 tahun akan datang, rawatan yang sama berharga RM185,000. Dan dalam 20 tahun akan datang pula, kos rawatan akan meningkat menjadi RM687,000!!!!

Apa akan jadi jika pelan Medikal Kad anda hanya melindungi pada had tahunan yang rendah? Cukup ke? Contohnya, pelan anda hanya melindungi RM260,000 setahun. Mungkin pada masa ini, ianya masih cukup, tetapi pada 10,20 atau 30 tahun akan datang disaat anda betul-betul kritikal memerlukan belanja, jumlah tersebut mungkin tidak lagi mencukupi.


Kos Perubatan di Malaysia Medical Cost in Malaysia
Kos Perubatan di Malaysia yang sekarang.


Apa itu A Plus MedBooster-i?

Oleh sebab itu Syarikat Takaful, telah mengambil langkah bijak dengan menyediakan pelan yang kalis inflasi untuk anda dan juga keluarga.A Plus MedBooster-i adalah "Booster" atau pemangkin kepada pelan Medikal Kad Terbaik yang sedia ada iaitu Rider kepada pelan investment link A-Lifelink-i, A Plus Med Regular-i. Pelan ini  mempunyai banyak kelebihan berbanding pelan-pelan lain di pasaran. Antaranya :

1) Had Tahunan Tambahan dari RM1 Juta sehingga RM1.5 Juta setahun. (Lifetime Unlimited)
2) Boleh diambil dari pelan Individu sehingga keluarga.
3) Boleh mendapatkan rawatan di Singapura.
4) Room and Board Booster. Had Bilik Harian meningkat 20% setiap 2 tahun.
5) Rawatan Denggi Pesakit Luar
6) Dan banyak lagi

Jaduah Faedah Pelan A Plus MedBooster-i


Senarai Faedah Untuk Pelan A Plus MedBooster-i
Jadual Faedah A Plus MedBooster-i


Had Tahunan Tambahan Sehingga RM1.5 Juta Setahun. Total RM1.76 Juta Setahun!!!
Jadual Faedah A Plus MedBooster-i


Jadi, sekiranya anda diberikan pilihan, berapakah jumlah had tahunan medikal kad yang anda perlukan?
RM25,000? RM50,000? RM100,000? atau RM 1 Juta dan Ke atas? Fikirkan untuk jangka masa panjang. Untuk 20 - 30 tahun akan datang. Bukan untuk 5-6 tahun.Berminat? Hubungi saya di 019 333 0342 atau

 Email reduanhanif@gmail.com atau

boleh isi Quotation Form.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan