Jumaat, 11 April 2014

Pelan Takaful Keluarga Terbaik dengan Simpanan

Pelan Perlindungan dan pelaburan komprehensif Terbaik


Takaful Keluarga Investment Link memberikan pelan perlindungan pendapatan, pendidikan, persaraan, penyakit kritikal dan juga simpanan jangka panjang untuk anda.


Kenapa anda perlukan pelan takaful keluarga dan simpanan Amas? 

Sebagai seorang yang mempunyai pendapatan, sudah tentu ada tujuan untuk anda  keluar pagi setiap hari untuk mencari rezeki. Mungkin antaranya adalah untuk keluarga, simpanan pendidikan anak-anak, membayar hutang barangan rumah, membayar hutang kereta, perbelanjaan kesihatan, simpanan haji dan banyak lagi.

Dan dengan tanggungjawab yang sebegitu banyak, sudah tentu anda memerlukan satu perlindungan. Perlindungan ini bukannya untuk diri anda. Tetapi adalah untuk pendapatan anda. Jadi, apabila disebut jumlah diinsurankan atau life sum insured atau pun life sum covered ianya bukan untuk nyawa anda. Paling tepat adalah untuk pendapatan atau income anda.

Cuba anda bayangkan, sekiranya berlaku apa-apa pada anda sebagai sumber pendapatan keluarga, di  manakah kedudukan keluarga anda? Adakah akan dikelilingi hutang? rumah, kereta dan mungkin juga terpaksa berhutang untuk mendapatkan keperluan asas. Dan adakah anak-anak akan mendapat pendidikan yang terbaik ketika itu?

Oleh sebab itu anda perlu menyediakan Pelan Perlindungan Investment Link Takaful.
Apa yang saya boleh dapat dengan Pelan Takaful ?

Dengan Pelan Takaful Pelaburan AMas, anda boleh memilih berbagai rider. Dan simpanan pula boleh keluarkan bila-bila masa.
Dengan AMas, anda boleh memilih berbagai rider. Dan simpanan pula boleh keluarkan bila-bila masa.


Dengan pelan takaful terbaik ini, selain dari pelan perlindungan pendapatan untuk keluarga anda, anda boleh menyediakan perlindungan terhadap kemungkinan 36 penyakit kritikal. Sekarang ni tak perlu tunggu tua untuk mengidap sakit kritikal. Umur 20 dah ada diabetes. Yang umur 30 lebih pun dah ada diserang sakit jantung. Dengan pelan takaful terbaik AMas, anda boleh mendapatkan pampasan sebagai perbelanjaan sementara dalam proses penyembuhan.

Anda boleh attachkan rider-rider berikut untuk Pelan AMas ini :

1) 36 Penyakit Kritikal (36 Critical Illness)
2) Kemalangan Diri (Personal Accident)
3) Medikal Kad Terbaik (Best Medical Card)
4) Penyakit Kritikal Berbilang (Multi Critical Illness)
5) Pelan Wanita A Lady Elite ( Lady Plan)
6) Pelaburan Patuh Syariah Dana Unit Amanah
7) Elaun Harian Hospital (Whole Life Hospital Benefit)


Carta penyakit kritikal mengikut umur. Bersediakah anda?
Carta penyakit kritikal mengikut umur. Bersediakah anda?
 

Di samping itu, pelan ini membolehkan anda menyimpan di dana pelaburan patuh syariah di bawah kendalian Syarikat Takaful.Dan setakat ini pulangan adalah sangat memberangsangkan. Dimana pulangan pada tahun lepas adalah meningkat pada 19.22%. Dengan pulangan yang baik ini, mampu membantu anda merealisasikan tabung persaraan atau pendidikan anak-anak. Jadi, apakah pilihan anda? Menyediakan diri anda dan keluarga? Atau pun hanya membiarkan sumber pendapatan keluarga anda ditinggalkan tanpa apa-apa back up pelan?Berminat? Hubungi saya di 019 333 0342 atau Email reduanhanif@gmail.com atau isi Quotation Form.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan